CAS Culinair Logo
Print

Recept 3 van 28: Wortel panna cotta met gambacroquetjes

Wortel panna cotta met gamba
  • 100 gr Wortels Geschild
  • 3 dl Melk
  • 2 gr Gember, vers Geschild
  • 1 dl Room
  • Zout en peper
  • 1 blad Gelatine Geweekt
  • 1 stuk Gamba croquet
  • 1 toef Shiso
  • 1 tl Hot sweet chilisaus

Extra nodig:

  • 4 Kleine glaasjes of eierdopjes
  • 1 Frituur met olie

  1. Kook de wortels in de melk met gember gaar.
  2. Afgieten en wortelen glad pureren
  3. Meng wortelpuree met room. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Room verwarmen en gelatine oplossen.
  5. Verdeel over koud gespoelde vormpjes en laat opstijven.
  6. Croquet frituren en bij panna cotta plaatsen.
  7. Garneren met shiso en chili saus

GoodLife Foods
© 2021 CAS Culinair | Onderdeel van GoodLife Foods

Hoofdkantoor:
GoodLife Foods
Minervum 7035
4817 ZL Breda
E. foodserviceNL@glfoods.com
T. 076 578 48 00

Productielocatie:
GoodLife Foods
Vlet 1
1724 BM Oudkarspel
E. info@glfoods.com
T. 0226 741 941

GoodLife Foods
© 2021 CAS Culinair | Onderdeel van GoodLife Foods

Hoofdkantoor:
GoodLife Foods
Minervum 7035
4817 ZL Breda
E. foodserviceNL@glfoods.com
T. 076 578 48 00

Productielocatie:
GoodLife Foods
Vlet 1
1724 BM Oudkarspel
E. info@glfoods.com
T. 0226 741 941