Deze site maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van deze website. Daarnaast maken wij gebruik van Google Analytics voor het - geanonimiseerd - meten van het gebruik van onze website. Voor meer informatie over onze cookie-policy kunt u de privacypagina bezoeken.
CAS Culinair Logo
Print

Recept 18 van 28: Tzatzikki

  • 1 stuk Komkommer Gewassen
  • 2 gr Zout
  • 1 teen Knoflook Puree
  • 500 gr Griekse Yoghurt
  • Zout en peper

Extra nodig:

  • 1 rasp, grof

  1. Rasp de komkommer en meng met zout
  2. Laat 20 minuten staan
  3. Komkommer goed uitknijpen en vocht weggooien
  4. Komkommer mengen met yoghurt en knoflook
  5. Breng op smaak met peper , evt zout

GoodLife Foods
© 2021 CAS Culinair | Onderdeel van GoodLife Foods

Hoofdkantoor:
GoodLife Foods
Minervum 7035
4817 ZL Breda
E. foodserviceNL@glfoods.com
T. 076 578 48 00

Productielocatie:
GoodLife Foods
Vlet 1
1724 BM Oudkarspel
E. info@glfoods.com
T. 0226 741 941

Cookie-informatie
GoodLife Foods
© 2021 CAS Culinair | Onderdeel van GoodLife Foods

Hoofdkantoor:
GoodLife Foods
Minervum 7035
4817 ZL Breda
E. foodserviceNL@glfoods.com
T. 076 578 48 00

Productielocatie:
GoodLife Foods
Vlet 1
1724 BM Oudkarspel
E. info@glfoods.com
T. 0226 741 941

Cookie-informatie