Deze site maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van deze website. Daarnaast maken wij gebruik van Google Analytics voor het - geanonimiseerd - meten van het gebruik van onze website. Voor meer informatie over onze cookie-policy kunt u de privacypagina bezoeken.
CAS Culinair Logo
Print

Recept 17 van 28: Rode paprika salsa

  • 6 stuk Rode paprika
  • 1 dl Olijfolie
  • 1 gr piment
  • Zout en peper

Extra nodig:

  • 1 Aluminiumfolie
  • 1 Staafmixer

  1. Paprika’s inpakken met aluminiumfolie en olijfolie. Vouw dicht.
  2. Poffen, pellen en zaadlijsten verwijderen. Vocht opvangen.
  3. Helft paprika's pureren met bakvocht, olijfolie en staafmixer.
  4. Andere helft in blokjes snijden. Mengen
  5. Breng op smaak met zout, peper en piment.

GoodLife Foods
© 2021 CAS Culinair | Onderdeel van GoodLife Foods

Hoofdkantoor:
GoodLife Foods
Minervum 7035
4817 ZL Breda
E. foodserviceNL@glfoods.com
T. 076 578 48 00

Productielocatie:
GoodLife Foods
Vlet 1
1724 BM Oudkarspel
E. info@glfoods.com
T. 0226 741 941

Cookie-informatie
GoodLife Foods
© 2021 CAS Culinair | Onderdeel van GoodLife Foods

Hoofdkantoor:
GoodLife Foods
Minervum 7035
4817 ZL Breda
E. foodserviceNL@glfoods.com
T. 076 578 48 00

Productielocatie:
GoodLife Foods
Vlet 1
1724 BM Oudkarspel
E. info@glfoods.com
T. 0226 741 941

Cookie-informatie