CAS Culinair Logo
Print

Recept 27 van 28: Krabcroquetten met Caribbeansaus

Mayonaise: 1 deel                             
Hot sweet chili saus: 2 delen                        
Koriander blaadjes fijngehakt:1 eetlepel                  
Sesamolie: 1 theelepel                     
Perzik in ragfijne blokjes
Zout

Doe de Hot sweet chili saus, mayonaise, koriander blaadjes en de sesamolie in een kom en meng het geheel goed door elkaar. Voeg als laatst de blokjes perzik toe. Breng het geheel op smaak met zout.

GoodLife Foods
© 2021 CAS Culinair | Onderdeel van GoodLife Foods

Hoofdkantoor:
GoodLife Foods
Minervum 7035
4817 ZL Breda
E. foodserviceNL@glfoods.com
T. 076 578 48 00

Productielocatie:
GoodLife Foods
Vlet 1
1724 BM Oudkarspel
E. info@glfoods.com
T. 0226 741 941

GoodLife Foods
© 2021 CAS Culinair | Onderdeel van GoodLife Foods

Hoofdkantoor:
GoodLife Foods
Minervum 7035
4817 ZL Breda
E. foodserviceNL@glfoods.com
T. 076 578 48 00

Productielocatie:
GoodLife Foods
Vlet 1
1724 BM Oudkarspel
E. info@glfoods.com
T. 0226 741 941