CAS Culinair Logo
Print

Recept 2 van 28: Kippetje met brie, chorizo en chorizocroquetjes

Kippetje met brie en chorizo
  • 1 stuk Scharrel/ Mais kippepoot
  • 2 plak Chorizo
  • 2 blad Salie
  • 50 g Brie Plak
  • 2 stuk Maiskoekjes Recept
  • 1 el Appel mayonaise
  • 3 stuk Chorizo croquet
  • 20 gr Popcorn
  • 0,01 gr Paprikapoeder

Extra nodig:

  • 1 Frituur met olie

De ingrediënten zijn gebaseerd op 1 persoon.

  1. Schuif de chorizo en salie onder huid kippepoot en halveren.
  2. Bak de huid krokant in koekepan en gaar kip verder in oven.
  3. Voor serveren brie op kip leggen en onder grill laten smelten
  4. Croquet frituren en op bord plaatsen
  5. Kip, maiskoekjes en saus erbij dressen
  6. Bestuif popcorn met paprikapoeder en garneer hiermee.

De ingrediënten zijn gebaseerd op 1 persoon.

GoodLife Foods
© 2021 CAS Culinair | Onderdeel van GoodLife Foods

Hoofdkantoor:
GoodLife Foods
Minervum 7035
4817 ZL Breda
E. foodserviceNL@glfoods.com
T. 076 578 48 00

Productielocatie:
GoodLife Foods
Vlet 1
1724 BM Oudkarspel
E. info@glfoods.com
T. 0226 741 941

GoodLife Foods
© 2021 CAS Culinair | Onderdeel van GoodLife Foods

Hoofdkantoor:
GoodLife Foods
Minervum 7035
4817 ZL Breda
E. foodserviceNL@glfoods.com
T. 076 578 48 00

Productielocatie:
GoodLife Foods
Vlet 1
1724 BM Oudkarspel
E. info@glfoods.com
T. 0226 741 941