Deze site maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van deze website. Daarnaast maken wij gebruik van Google Analytics voor het - geanonimiseerd - meten van het gebruik van onze website. Voor meer informatie over onze cookie-policy kunt u de privacypagina bezoeken.
CAS Culinair Logo
Print

Recept 24 van 28: Kaascroquetten met champignon-mosterd saus

Olijfolie: 1 deel
Crème Fraîche: 2 delen
Mosterd
Groene peper: 2 eetlepels
Champignons: 50 gram
Sjalotje fijngesnipperd
Peterselie gehakt
Room
Peper en zout

Borstel de champignons schoon en snijd deze in ragfijne blokjes. Zet een pan op het vuur met olijfolie. Smoor hierin de fijngesnipperde sjalot en champignons. Laat dit afkoelen. Doe de crème fraîche, mosterd en de peterselie in een kom en voeg het afgekoelde mengsel van champignons en sjalotje toe. Meng alles goed door elkaar. Breng het geheel op smaak met een scheutje room, peper en zout.

GoodLife Foods
© 2021 CAS Culinair | Onderdeel van GoodLife Foods

Hoofdkantoor:
GoodLife Foods
Minervum 7035
4817 ZL Breda
E. foodserviceNL@glfoods.com
T. 076 578 48 00

Productielocatie:
GoodLife Foods
Vlet 1
1724 BM Oudkarspel
E. info@glfoods.com
T. 0226 741 941

Cookie-informatie
GoodLife Foods
© 2021 CAS Culinair | Onderdeel van GoodLife Foods

Hoofdkantoor:
GoodLife Foods
Minervum 7035
4817 ZL Breda
E. foodserviceNL@glfoods.com
T. 076 578 48 00

Productielocatie:
GoodLife Foods
Vlet 1
1724 BM Oudkarspel
E. info@glfoods.com
T. 0226 741 941

Cookie-informatie