Deze site maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van deze website. Daarnaast maken wij gebruik van Google Analytics voor het - geanonimiseerd - meten van het gebruik van onze website. Voor meer informatie over onze cookie-policy kunt u de privacypagina bezoeken.
CAS Culinair Logo
Print

Recept 16 van 28: Huisgemaakte ketchup

Huisgemaakte ketchup
  • 1 kg Vleestomaten
  • 1 stuk Rode peper Fijngesneden
  • 100 gr Tomatenpuree
  • 200 ml Aceto Balsamico
  • 2 el Bruine suiker
  • Zout en peper

Extra nodig:

  • 1 Staafmixer

  1. Tomaten plisseren en grof snijden
  2. Reduceer de tomaten met rest van ingrediƫnten
  3. Glad pureren, op smaak brengen met zout en peper

GoodLife Foods
© 2021 CAS Culinair | Onderdeel van GoodLife Foods

Hoofdkantoor:
GoodLife Foods
Minervum 7035
4817 ZL Breda
E. foodserviceNL@glfoods.com
T. 076 578 48 00

Productielocatie:
GoodLife Foods
Vlet 1
1724 BM Oudkarspel
E. info@glfoods.com
T. 0226 741 941

Cookie-informatie
GoodLife Foods
© 2021 CAS Culinair | Onderdeel van GoodLife Foods

Hoofdkantoor:
GoodLife Foods
Minervum 7035
4817 ZL Breda
E. foodserviceNL@glfoods.com
T. 076 578 48 00

Productielocatie:
GoodLife Foods
Vlet 1
1724 BM Oudkarspel
E. info@glfoods.com
T. 0226 741 941

Cookie-informatie