- 50 gr Spaghetti
- 2 gr Zout
- 1 stuk Sjalotje Fijngesneden
- 1 teen Knoflook Fijngesneden
- 10 gr Olijfolie
- 50 gr verschillende paddenstoelen
- 1 dl Droge witte wijn
- 1 dl Room
- 25 g Geraspte Parmezaanse kaas
- 2 stuk Groente croquet
Extra nodig:
De ingrediënten zijn gebaseerd op 1 persoon.
- Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing gaar in water met zout
- Afgieten, en 1 dl kookvocht opvangen
- Sjalotje en knoflook fruiten in olijfolie
- Paddenstoelen bakken, blussen met witte wijn. Opkoken
- Kookvocht en room toevoegen, inkoken.
- Croquet frituren en op bord plaatsen
- Pasta door saus en op warm bord dresseren. Bestrooien met kaas
De ingrediënten zijn gebaseerd op 1 persoon.