CAS Culinair Logo
Print

Recept 8 van 28: Groentecroquetjes met romige pasta

  • 50 gr Spaghetti
  • 2 gr Zout
  • 1 stuk Sjalotje Fijngesneden
  • 1 teen Knoflook Fijngesneden
  • 10 gr Olijfolie
  • 50 gr verschillende paddenstoelen
  • 1 dl Droge witte wijn
  • 1 dl Room
  • 25 g Geraspte Parmezaanse kaas
  • 2 stuk Groente croquet

Extra nodig:

  • 1 Frituur met olie

De ingrediënten zijn gebaseerd op 1 persoon.

  1. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing gaar in water met zout
  2. Afgieten, en 1 dl kookvocht opvangen
  3. Sjalotje en knoflook fruiten in olijfolie
  4. Paddenstoelen bakken, blussen met witte wijn. Opkoken
  5. Kookvocht en room toevoegen, inkoken.
  6. Croquet frituren en op bord plaatsen
  7. Pasta door saus en op warm bord dresseren. Bestrooien met kaas

De ingrediënten zijn gebaseerd op 1 persoon.

GoodLife Foods
© 2021 CAS Culinair | Onderdeel van GoodLife Foods

Hoofdkantoor:
GoodLife Foods
Minervum 7035
4817 ZL Breda
E. foodserviceNL@glfoods.com
T. 076 578 48 00

Productielocatie:
GoodLife Foods
Vlet 1
1724 BM Oudkarspel
E. info@glfoods.com
T. 0226 741 941

GoodLife Foods
© 2021 CAS Culinair | Onderdeel van GoodLife Foods

Hoofdkantoor:
GoodLife Foods
Minervum 7035
4817 ZL Breda
E. foodserviceNL@glfoods.com
T. 076 578 48 00

Productielocatie:
GoodLife Foods
Vlet 1
1724 BM Oudkarspel
E. info@glfoods.com
T. 0226 741 941