Deze site maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van deze website. Daarnaast maken wij gebruik van Google Analytics voor het - geanonimiseerd - meten van het gebruik van onze website. Voor meer informatie over onze cookie-policy kunt u de privacypagina bezoeken.
CAS Culinair Logo
Print

Recept 5 van 28: Geitenkaascroquetjes met gemarineerde lamkotelet

  • 3 stuk Lamkoteletjes
  • 1 dl Olijfolie
  • 2 teen Knoflook puree
  • 1 tak Verse basilicum
  • 0,5 stuk Citroen Sap
  • Zout en peper
  • 40 gr Rode paprika salsa (recept)
  • 3 stuk Geitenkaas croquet
  • 40 gr Rucola Gefrituurd

Extra nodig:

  • 1 Frituur met olie

  1. Marineer de lam in olijfolie, knoflook, basilicum en citroensap.
  2. Koteletjes drogen, kruiden en roosteren naar gewenste gaarheid.
  3. Salsa op bord dresseren. Koteletjes erbij zetten
  4. Croquet frituren en op bord plaatsen
  5. Garneren met gefrituurde Rucola

GoodLife Foods
© 2021 CAS Culinair | Onderdeel van GoodLife Foods

Hoofdkantoor:
GoodLife Foods
Minervum 7035
4817 ZL Breda
E. foodserviceNL@glfoods.com
T. 076 578 48 00

Productielocatie:
GoodLife Foods
Vlet 1
1724 BM Oudkarspel
E. info@glfoods.com
T. 0226 741 941

Cookie-informatie
GoodLife Foods
© 2021 CAS Culinair | Onderdeel van GoodLife Foods

Hoofdkantoor:
GoodLife Foods
Minervum 7035
4817 ZL Breda
E. foodserviceNL@glfoods.com
T. 076 578 48 00

Productielocatie:
GoodLife Foods
Vlet 1
1724 BM Oudkarspel
E. info@glfoods.com
T. 0226 741 941

Cookie-informatie