CAS Culinair Logo
Print

Recept 14 van 28: Gegrilde zalm met rozepeperschuim en tomaat-mozzarellacroquetjes

  • 150 gr Zalm
  • 1 stuk Citroen
  • Witte peper
  • 1 stuk Venkel
  • 1 stuk ansjovis
  • 30 ml Olijfolie
  • 1 el Kappertjes Gefrituurd
  • 3 stuk Mozzarella tomaat croquet
  • Rozepeperschuim (recept)

Extra nodig:

  • 1 Microplane rasp
  • 1 Frituur met olie

  1. Rasp schil citroen. Snijd 1/2 citroen in plakjes. Pers andere helft uit.
  2. Maak venkel schoon en schaaf in dunne plakjes (snijmachine)
  3. Prak ansjovis fijn en meng met olijfolie en citroensap.
  4. Meng met venkel en 15 minuten marineren
  5. Bestrooi de zalm met citroen rasp, zout en peper.
  6. Bestrijk de zalm met olijfolie en grill kort. Gaar verder in de oven.
  7. Grill de citroen plakjes
  8. Croquet frituren
  9. Serveer de zalm met garnituur, croquettes en schuim
  10. Garneer met citroen en gefrituurde kappertjes

GoodLife Foods
© 2021 CAS Culinair | Onderdeel van GoodLife Foods

Hoofdkantoor:
GoodLife Foods
Minervum 7035
4817 ZL Breda
E. foodserviceNL@glfoods.com
T. 076 578 48 00

Productielocatie:
GoodLife Foods
Vlet 1
1724 BM Oudkarspel
E. info@glfoods.com
T. 0226 741 941

GoodLife Foods
© 2021 CAS Culinair | Onderdeel van GoodLife Foods

Hoofdkantoor:
GoodLife Foods
Minervum 7035
4817 ZL Breda
E. foodserviceNL@glfoods.com
T. 076 578 48 00

Productielocatie:
GoodLife Foods
Vlet 1
1724 BM Oudkarspel
E. info@glfoods.com
T. 0226 741 941