Deze site maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van deze website. Daarnaast maken wij gebruik van Google Analytics voor het - geanonimiseerd - meten van het gebruik van onze website. Voor meer informatie over onze cookie-policy kunt u de privacypagina bezoeken.
CAS Culinair Logo
Print

Recept 28 van 28: Gambacroquetten en Hollandse garnalen croquetten met whiskysaus

Mayonaise: 1 deel
Kerrie: 1 eetlepel
Sjalotje fijngesnipperd
Kleine augurk fijngesnipperd
Ansjovis filetje fijngewreven
Ketchup
Whisky
Peper en zout

Zet een pan op het vuur en laat het sjalotje even smoren (niet laten kleven). Voeg de kerrie toe. Roer snel los en haal de pan van het vuur. Doe de mayonaise in een kom en voeg de rest van de ingrediƫnten evenals het sjalotje met de kerrie toe. Meng alles goed door elkaar en breng op smaak met whisky, ketchup en peper en zout

GoodLife Foods
© 2021 CAS Culinair | Onderdeel van GoodLife Foods

Hoofdkantoor:
GoodLife Foods
Minervum 7035
4817 ZL Breda
E. foodserviceNL@glfoods.com
T. 076 578 48 00

Productielocatie:
GoodLife Foods
Vlet 1
1724 BM Oudkarspel
E. info@glfoods.com
T. 0226 741 941

Cookie-informatie
GoodLife Foods
© 2021 CAS Culinair | Onderdeel van GoodLife Foods

Hoofdkantoor:
GoodLife Foods
Minervum 7035
4817 ZL Breda
E. foodserviceNL@glfoods.com
T. 076 578 48 00

Productielocatie:
GoodLife Foods
Vlet 1
1724 BM Oudkarspel
E. info@glfoods.com
T. 0226 741 941

Cookie-informatie