Deze site maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van deze website. Daarnaast maken wij gebruik van Google Analytics voor het - geanonimiseerd - meten van het gebruik van onze website. Voor meer informatie over onze cookie-policy kunt u de privacypagina bezoeken.
CAS Culinair Logo
Print

Recept 4 van 28: Gamba Trio met gambacroquetjes

  • 4 stuk Gamba
  • 2 plak Pancetta
  • 1 el Tomatenchutney Recept
  • 2 el Olijfolie
  • 1 el Peterselie Fijngesneden
  • 1 el Koriander Fijngesneden
  • 0,5 stuk Citroen Sap
  • 2 stuk Gamba croquet
  • 1 el Aoli (recept)
  • 2 dunne plakjes brood

Extra nodig:

  • 1 Frituur met olie

  1. Maak de garnalen schoon en rol 1 stuk op in de pancetta
  2. Bak de gamba in pancetta in een koekenpan of in de oven gaar
  3. Bak de andere gamba met groene kruiden en citroensap.
  4. Schep de chutney op bord en zet de gamba in pancetta hierin
  5. Croquet frituren en op bord plaatsen samen met de gegrilde plakjes brood. Garneer met Aoli
  6. Gamba in groen erbij scheppen.

GoodLife Foods
© 2021 CAS Culinair | Onderdeel van GoodLife Foods

Hoofdkantoor:
GoodLife Foods
Minervum 7035
4817 ZL Breda
E. foodserviceNL@glfoods.com
T. 076 578 48 00

Productielocatie:
GoodLife Foods
Vlet 1
1724 BM Oudkarspel
E. info@glfoods.com
T. 0226 741 941

Cookie-informatie
GoodLife Foods
© 2021 CAS Culinair | Onderdeel van GoodLife Foods

Hoofdkantoor:
GoodLife Foods
Minervum 7035
4817 ZL Breda
E. foodserviceNL@glfoods.com
T. 076 578 48 00

Productielocatie:
GoodLife Foods
Vlet 1
1724 BM Oudkarspel
E. info@glfoods.com
T. 0226 741 941

Cookie-informatie