Deze site maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van deze website. Daarnaast maken wij gebruik van Google Analytics voor het - geanonimiseerd - meten van het gebruik van onze website. Voor meer informatie over onze cookie-policy kunt u de privacypagina bezoeken.
CAS Culinair Logo
Print

Recept 22 van 28: Citroendressing

  • 2 stuk Citroen Sap
  • 2 el Basilicum Fijngesneden
  • Olijfolie
  • Zout en peper
  • Poedersuiker

  1. Roer de basilicum door het citroensap.
  2. Voeg langzaam al roerende de olie toe.
  3. Breng op smaak met zout en peper. Gebruik evt. poedersuiker.

GoodLife Foods
© 2021 CAS Culinair | Onderdeel van GoodLife Foods

Hoofdkantoor:
GoodLife Foods
Minervum 7035
4817 ZL Breda
E. foodserviceNL@glfoods.com
T. 076 578 48 00

Productielocatie:
GoodLife Foods
Vlet 1
1724 BM Oudkarspel
E. info@glfoods.com
T. 0226 741 941

Cookie-informatie
GoodLife Foods
© 2021 CAS Culinair | Onderdeel van GoodLife Foods

Hoofdkantoor:
GoodLife Foods
Minervum 7035
4817 ZL Breda
E. foodserviceNL@glfoods.com
T. 076 578 48 00

Productielocatie:
GoodLife Foods
Vlet 1
1724 BM Oudkarspel
E. info@glfoods.com
T. 0226 741 941

Cookie-informatie