CAS Culinair Logo
Print

Recept 15 van 28: Aoli

  • 1 teen Knoflook
  • 1 stuk Citroen Sap
  • 2 el Water
  • 6 draadjes Saffraan
  • 1 el Poedersuiker
  • 1 stuk Eidooier
  • Olijfolie
  • Zout en peper

Extra nodig:

  • 1 Staafmixer

  1. Pureer alle ingrediƫnten behalve olijfolie glad.
  2. Bind met olijfolie tot een dikke saus
  3. Breng op smaak met zout en peper

GoodLife Foods
© 2021 CAS Culinair | Onderdeel van GoodLife Foods

Hoofdkantoor:
GoodLife Foods
Minervum 7035
4817 ZL Breda
E. foodserviceNL@glfoods.com
T. 076 578 48 00

Productielocatie:
GoodLife Foods
Vlet 1
1724 BM Oudkarspel
E. info@glfoods.com
T. 0226 741 941

GoodLife Foods
© 2021 CAS Culinair | Onderdeel van GoodLife Foods

Hoofdkantoor:
GoodLife Foods
Minervum 7035
4817 ZL Breda
E. foodserviceNL@glfoods.com
T. 076 578 48 00

Productielocatie:
GoodLife Foods
Vlet 1
1724 BM Oudkarspel
E. info@glfoods.com
T. 0226 741 941