Deze site maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van deze website. Daarnaast maken wij gebruik van Google Analytics voor het - geanonimiseerd - meten van het gebruik van onze website. Voor meer informatie over onze cookie-policy kunt u de privacypagina bezoeken.
CAS Culinair Logo
Print

Recept 20 van 28: Aardappel-crèmesoep

  • 1 stuk Ui Fijngesneden
  • 2 teen Knoflook Fijngesneden
  • 10 ml Olijfolie
  • 500 gr Aardappel, kruimig Blokjes
  • 200 gr Knolselderie Blokjes
  • 1 takje Tijm
  • 2 dl Room
  • 1,5 liter Visbouillon
  • Zout en peper

Extra nodig:

  • 1 Staafmixer

  1. Fruit ui en knoflook in olijfolie. Voeg aardappel en knoselderie toe.
  2. Schenk visbouillon, room erop. Breng aan de kook met tijm
  3. Kook de aardappels gaar. Verwijder de tijm.
  4. Pureer de soep en breng op smaak met zout en peper

GoodLife Foods
© 2021 CAS Culinair | Onderdeel van GoodLife Foods

Hoofdkantoor:
GoodLife Foods
Minervum 7035
4817 ZL Breda
E. foodserviceNL@glfoods.com
T. 076 578 48 00

Productielocatie:
GoodLife Foods
Vlet 1
1724 BM Oudkarspel
E. info@glfoods.com
T. 0226 741 941

Cookie-informatie
GoodLife Foods
© 2021 CAS Culinair | Onderdeel van GoodLife Foods

Hoofdkantoor:
GoodLife Foods
Minervum 7035
4817 ZL Breda
E. foodserviceNL@glfoods.com
T. 076 578 48 00

Productielocatie:
GoodLife Foods
Vlet 1
1724 BM Oudkarspel
E. info@glfoods.com
T. 0226 741 941

Cookie-informatie